Menü

Gabo webshop

Facebook

Feedek

2016.12.21.

2017-ben várható – Ian McDonald: Luna – Újhold

GABO SFF

A Hold meg akar ölni.

Talán akkor öl meg, amikor kifogysz a számodra kijelölt élelem-, víz- és levegőkészletből, épp, mielőtt összekaparnál némi pénzt. Talán akkor öl meg, amikor csapdába esel az öt uralkodó család – az öt Sárkány – közti játszmában. A Holdon meg kell küzdened minden talpalatnyi helyért.

És Adriana Corta pontosan ezt tette.

A Hold legfiatalabb uralkodócsaládjának fejeként Adriana kicsavarta a Hold hélium-3 iparát a Mackenzie vállalat kezéből, és kivívta családjának az új státuszt. Élete alkonyán azonban Adriana vállalatát számos ellenség támadja, akiket üstökösszerű felemelkedése során szerzett. A Corta család csak úgy maradhat fent, ha Adriana öt gyermeke megvédi az anyjuk birodalmát a támadóktól... és egymástól is.. 

 

adventi_2016_4.jpg

Ian McDonald Luna című regényén dolgozunk már egy ideje, 2017 első félévében pedig végre megjelenhet. 

A számos díjat elnyert McDonald arról híres, hogy szívesen rajzolja meg egzotikus kultúrák jövőjét. Ezúttal a Hold virágzó ipari birodalmát teremtette meg, ahol a pénzügyi-közigazgatási hatalmat gyakorló öt nagy család veszedelmes intrikái az egyik dinasztia, a Corták bukásával fenyegetnek. A Luna: Újhold nagyívű és fordulatos maffiaregény a Holdon, ahol a levegőnek,víznek, szénnek és információnak egyaránt ára van. 

A könyvet sokan emlegetik úgy, hogy ez a Trónok harca a Holdon, és bzionyos szempontból nem is állnak messze az igazságtól: a Hold kegyetlen világában az életet az árulás és az üzlet határozzák meg.

 

mcdonaldi-luna1-newmoonuk.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://gabosff.blog.hu/api/trackback/id/tr8412059649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.