Menü

Gabo webshop

Címkék

Aaronovitch (21) Adam-Troy Castro (3) Adams (14) Addison (5) akció (1) Akins (3) All You Need is Kill (1) antológia (12) antologia (6) Asimov (13) A Dűne messiása (2) A holnap határa (1) Bacigalupi (6) Barry (2) bejelentes (28) beleolvaso (9) Beukes (9) blogturné (1) blörbök (1) borito (30) Buglyó (6) Campbell (6) Colfer (15) Cserny Timi Pookah (2) Csigás Gábor (1) Dickinson (2) díj (2) disztópia (1) Doctor Who (3) Dozois (3) Dűne (2) e-könyv (1) ebook (4) Edge of Tomorrow (1) előrendelés (1) érdekesség (12) eredményhirdetés (4) értékelés (1) Ezüstkéz (1) fantasy (91) film (8) folyói (1) Frank Herbert (2) Góliát (1) grafika (11) Gregory (11) Hannu Rajaniemi (1) Hendrix (3) Holdstock (29) Holmberg (3) horror (9) idezet (7) interju (16) Irha és bőr (1) Jacek Dukaj (1) Jackson (1) játék (2) Joe Hill (2) Joyce (2) Kindle (2) kisregény (2) Kitschies (2) Kleinheincz (19) klímaváltozás (1) könyvajánló (1) könyvhét (2) körkérdés (5) kozerdeku (1) kritika (29) Leckie (19) Le Guin (4) light novel (1) Locus-díj (1) London (1) Lőrinczy (1) Mars 500 (1) McDonald (11) Miller (2) Mitágó-erdő (1) Moskát (19) Narrenturm (1) Netflix (1) Nix (4) novella (23) Novik (5) nyeremény (1) ólomerdő (1) pályázat (14) Panoráma (1) Pearson (12) Rajaniemi (1) regény (2) rejtvény (1) rendezvény (1) Rengeteg (1) részlet (1) Roberts (15) Robertson (3) Rothfuss (32) Rusvai (2) Sakurazaka (7) Sánta Kira (2) Sapkowski (5) sárkány (1) sci-fi (66) Shada (1) Smythe (39) St. John Mandel (4) Staveley (10) Strahan (5) Sümegi (4) Szakurazaka (7) tartalomjegyzék (1) thriller (3) Tikos Péter (2) Tom Cruise (1) Tünde Farrand (1) tündöklő (1) undefined (2) urbanfantasy (3) Vaják (4) Waclaw Felczak Alapítvány (1) Wecker (3) weird (1) Westerfeld (1) Witcher (3) YA (4) zsebkönyvsorozat (1) Címkefelhő

Facebook

Feedek

2015.11.18.

Az árulás csókja blogturné

HannaCsilla

Mary E. Pearson ifjúsági fantasyje, Az árulás csókja talán az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt könyvünk volt. A blogturnéján gyakorlatilag az összes bloggert elvarázsolta a talpraesett hercegnő, a kikosarazott herceg és a titokzatos orgyilkos története.

az_arulas_csokjabannerkesz.png

"Mary E. Pearson gyönyörűen ír, és néhány egyszerű szóval rengeteg érzelmet képes közvetíteni. A leírásai pedig különösen élénkek, szinte mágikusak voltak, amelyek a szívemhez szóltak. Teljes mértékben elvarázsolt."

"Lassan, de biztosan kezdek rádöbbenni arra, hogy a sok realista, zaklatással és borzalmakkal telitűzdelt YA és NA könyvek áradatában felfedeztem végre azokat a könyveket, amelyeket minden alkalommal imádok olvasni. A történet játszódjon valamilyen középkori világra hajazó környezetben, a főhősnő legyen erős, vagy legalább fejlődjön a karaktere olyan mértékben, hogy felnézzek rá és irigyeljem, legyen benne egy picike - vagy akár nagyobb mértékű mágia, sok-sok rejtély és persze a szerelmi szálról se feledkezzünk meg - és ha jól van megírva, akkor a szerelmi háromszög ellen sem ágálok:)."

"Lia abszolút szerethető karakter. Fiatalsága ellenére egyszer sem éreztem túlzónak a viselkedését, pedig akad benne szenvedély rendesen. Főleg ha a szeretteiről van szó, értük bármire képes és ezért megemelem a kalapom (...). Egy igazi belevaló, bátor nővé érik a könyv alatt és alig várom, hogy a folytatásban lássam mit hoz még ki belőle az írónő!"

" Szerettem a szereplőket, a rejtélyeket, a csavarba szerelmes vagyok, és nagyon-nagyon várom, mi lesz még itt, szép számmal akadtak elvarratlan szálak. Már most tudom, hogy újra fogom olvasni. Nem is olyan sokára..."

"Összességében tehát csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a könyvről. A történetvezetés remek, a karakterek szerethetőek, emberiek, egyediek, a szerelmi szál pont jó mennyiségben és minőségben jelenik meg, fordulatos, tele van titkokkal, izgalommal, a trió helyzete miatt a humor sem hiányozhat, de drámai jelenetekből sincs hiány. A világ pedig jól kidolgozott, kellő felfedeznivalót tartogat még magában. Egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy egy ilyen kegyetlen függővég után még nincs a kezemben a folytatás!"

A blogbejegyzésekben a könyv története és az ajánlások mellett további érdekességeket is találtok: playlistet, térképet és interjút az írónővel.

A blogturné állomásai:

11/05 Always Love a Wild Book - Playlist
11/08 Kelly & Lupi olvas - Interjú
11/11 MFKata gondolatai - Öltözz a könyvhöz
11/14 Deszy könyvajánlója - Az írónőről
11/17 Dreamworld - Térkép

Címkék: Pearson

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabosff.blog.hu/api/trackback/id/tr638088372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása